Lidmaatschap

Om te kunnen trainen of sporten bij de DWDC dient u een lidmaatschap aan te gaan. Hierbij hanteren wij in eerste instantie een proeflidmaatschap van 6 weken waarbij u voor dit proeflidmaatschap € 12,50 betaald. Indien u na deze 6 weken volwaardig lid wenst te worden zal dit bedrag in mindering gebracht worden op de kosten van het gewone lidmaatschap. Uitzondering is de puppycursus.

Het lidmaatschap gaat u aan per jaar, kosten bedragen €85,- per trainend lid per jaar, ongeacht of u met 1 of meerdere honden traint. Echter . Het jaar loopt van 1 mei tot 30 april. Met dit lidmaatschapsgeld kunt u uiteraard ook deelnemen aan het middagdeel. Een trainend gezinslid betaald €42,50 per jaar. De groepslessen voor zowel de A als B afdeling dienen nog apart afgerekend te worden bij de trainer, voor 14 lessen betaald €40,- Hierin zit een examen inbegrepen.

Voor de puppycursus behoeft u nog geen lidmaatschap aan te gaan. U betaalt €45 voor de puppycursus voor 10 lessen. Indien u na de puppycursus verder wenst te trainen, kunt u het lidmaatschap aangaan en wordt er €10 in mindering gebracht op het lidmaatschapsgeld.